Rólunk

A jogsisgyakorlas.hu érted jött létre!

Ismeretségi körünkben is sok olyan ember van, aki nem mer volán mögé ülni. A legkülönfélébb okokat hallottuk már, legyen szó megfelelési kényszerről, szörnyű oktatóról, traumatikus élményekről, vagy önbizalomhiányról. Azért hoztuk létre a jogsisgyakorlas.hu-t, hogy segíthessünk, mert hiszünk abban, hogy a vezetéssel együtt nagy fokú szabadságérzet is jár, ami megkönnyítheti mindennapi életünket.

Kalandvágyó emberek vagyunk, nagyon szeretünk vezetni és utazni, legyen szó autóról, vitorlásról vagy akár motorról. Több év tapasztalat és sok ezer kilométer van már mögöttünk, amiket élvezettel gyűjtöttünk. Célunk, hogy ezt a fajta szenvedélyt hozzád is közelebb hozhassuk, hiszen számtalan élményt szerezhetsz, ha tudsz élni a vezetés nyújtotta szabadsággal. Nekünk nem az az elsődleges célunk, hogy fix útvonalakat tanítsunk be neked, hanem az, hogy egy számodra idegen helyen se ess kétségbe, ha volán mögé kell ülnöd, hiszen képes leszel felmérni a közlekedésre vonatkozó szabályokat és tudsz majd ezekhez alkalmazkodni.
Motorosként számunkra extra figyelmet kap a holttér, mint potenciális veszélyforrás kiemelése, hiszen rengeteg baleset megelőzhető lenne, ha erre elegendő figyelmet fordítanának rá az emberek. Igyekszünk ezt számodra is érdekesen és hasznosan bemutatni.

Mi magunk is gyakran járunk vezetéstechnikai tréningekre, ahol feszegethetjük a határainkat és pontos képet kaphatunk arról, hogy tudjuk kezelni járművünket. Mindenkinek azt ajánljuk, hogy töltsön annyi időt a volán mögött, amennyit csak lehetséges!

vezetés gyakorlás oktatóval
vezetés gyakorlás oktatóval Budapesten

Fordulj hozzánk az alábbi esetekben:

  • Ha problémád van az autó kezelésével, különböző manőverekkel
  • Ha nincs elég bátorságod, hogy egyedül vezess
  • Ha valaki elhitette veled, hogy sosem fogsz jól vezetni
  • Ha nincs olyan autód, amin tudnál gyakorolni

Első lépés: elhatározás!

Igyekszünk mindenkinek segíteni, de ehhez az első lépést neked kell megtenned. Készen állsz arra, hogy közösen bebizonyítsuk, megy ez neked?

Második lépés: vedd fel velünk a kapcsolatot!

Keress minket bizalommal akár telefonon, akár e-mailben, örömmel válaszolunk a benned felmerülő kérdésekre és közösen megbeszéljük az első időpontot.

Harmadik lépés: ugye, nem is olyan bonyolult?

Elkezdjük a közös munkát a célra fókuszálva, nem elfeledkezve arról, hogy emberek vagyunk. Nálunk nem kell rettegned, hogy elrontasz valamit, ez a tanulás szerves része, együtt kiküszöböljük a felmerülő nehézségeket és megmutatjuk, hogy képes vagy rá!

Jelentkezz most!

szeretnék vezetni!

A jogsisgyakorlas.hu egy olyan vállalkozás, ami a te értekeidet helyezi szem elé. Jogsi után sok embernek ijesztő lehet egyedül vezetni nem csak a városi forgatagban, de akár ismerős utakon is. Nem egy olyan embernek segítettünk már, akinek nem volt lehetősége a gyakorló vezetésre a családi autóval, vagy épp nem állt rendelkezésre megfelelő jármű, így szépen kikoptak az alapok és a félelem vette át a kezdeti izgalom helyét. A célunk az, hogy nyugodt körülmények között előhívjuk az alapokat (vagy éppen újra megtanítsuk), majd fokozatosan egyre nagyobb kihívások elé állítunk, de meglátod, ha jó a struktúra, akkor az újrakezdő vezetés is sokkal egyszerűbb és stresszmentesebb lesz.
A gyakorló vezetés másik nagy előnye az, hogy nem egyedül fogsz találkozni számodra új forgalmi helyzetekkel, hanem egy tapasztalt emberrel, aki segít lereagálni a különböző helyeken előforduló akadályokat és nehézségeket. Így jogsi után sem leszel magadra hagyva, illetve ezek az ingerek és tapasztalatok is nyugodt érzelmi állapotban fognak elraktározódni benned.
Sok embernél vettük észre, hogy első alkalommal kihangsúlyozta, hogy fél jogsi után vezetni, nem magabiztos, vagy elkezd kapkodni, ha megijed, azonban számunkra is meglepő módon, sokszor ezt a család vagy a kedvese túlféltéséből adódott. Az újrakezdő vezetés során a kezdeti félénkséget és önbizalomhiányt leküzdve kiderült, hogy igazából élvezik a vezetést, sőt, ügyesek is, de hiányzott a nyugodt és igazi empátiával hozzá forduló segítő. Folyamatosan segítünk, ha úgy érzed, elakadtál, illetve igyekszünk rávezetni, hogyan tudod elkerülni vagy kijavítani az esetlegesen felmerülő hibákat.

Tisztában vagyunk azzal, hogy azokat az embereket, akik felkeresnek minket, tényleges félelem fog el, ha a jogsi utáni gyakorló vezetésről van szó. Ha te is közéjük tartozol, tudd, nem vagy egyedül! Megannyi embert tart vissza ez a félelem attól, hogy önállóan tudjanak közlekedni és ne függjenek másoktól. A rossz hír az, hogy ezt egyedül gyakorlással tudod legyőzni, DE le tudod győzni! Vidám emberek vagyunk, szeretünk viccelődni és jó hangulatú foglalkozásokat tartani, így garantáljuk, hogy hozzánk már nem gyomorgörccsel fogsz érkezni a második alkalommal. Hisszük, hogy fontos szerepet játszik az is, milyen érzelmeket társítasz bizonyos folyamatokhoz, így ha te jól és felszabadultan érzed magad gyakorló vezetés közben, akkor könnyeben fogod hozzá ezeket az érzéseket párosítani, ami  a későbbiekben nagy szerepet játszik abban, hogy egyedül is be merj ülni a volán mögé.